Familievoorstelling: Deusjevoo: Skroetsj

Centrum De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
zo 17 december 2017 15:00
Familietheater voor kinderen vanaf 5 jaar
Skroetsj is een mooie kerstmusical met veel kerstbomen, kalkoenen, kinderen die kerstliedjes zingen, klinken die kunnen praten en ook een appelblauwzeegroene giraf. Skroetsj is het verhaal van de bekende gierigaard en kerstmishater Ebenezer Skroetsj.

Ebenezer Skroetsj is een vervelende oude man die geen vrienden heeft en nooit vrolijk of vriendelijk is. Het enige wat hij belangrijk vindt is veel geld verdienen, schatkisten vol met gouden muntstukken, zelfs wanneer het Kerstmis is. Dan zit hij samen met zijn arme knecht Bob te werken in zijn stoffige, kille kantoortje. Bob zou veel liever thuis bij zijn familie zijn en smullen van een kerstgans, maar dat mag hij niet van Skroetsj want die vindt dat hele kerstgedoe flauw, en vooral tijdverspilling. Maar op kerstavond krijgt Skroetsj onverwacht bezoek van een bende gekke en ja, zelfs soms een beetje griezelige kerstgeesten. Het is de allerlaatste kans voor Skroetsj om zijn leven te beteren en Kerstmis te vieren zoals het hoort...

HOOG EN DROOG!

Vergeet je theaterkussentje niet te nemen aan de ingang van de zaal, zo zit je net dat tikje hoger op je stoel en kun je nog meer genieten van de voorstelling.

HERBELEEF DE VOORSTELLING NADIEN!

Je kan het theaterplezier nog een beetje verlengen, want na de voorstelling kun je deelnemen aan een leuke omkaderingsactiviteit in het thema van de voorstelling. Mama, papa of wie er ook met je mee is, kan dan nog lekker nagenieten met een drankje.

En de theaterfeeën van de Branding zorgen altijd dat er iets te smullen is in onze foyer.

Prakisch

Kaartjes kosten € 4 binnen de vroegboekactie, € 6 buiten de vroegboekactie.

De voorstelling duurt 1u.15min., zonder pauze.

Ticketreservatie via de webshop.