Familievoorstelling: Tweelicht & Zoon: Pinocchio

Centrum De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
zo 15 april 2018 15:00
Familietheater voor kinderen vanaf 6 jaar
Tweelicht & Zoon geeft op een heerlijke manier invulling aan het bekende verhaal. Fris en vrolijk, met een originele invulling van personages en verhaallijnen.
Wie kent niet het verhaal van de eenzame, oude poppensnijder Ghepetto die o zo graag een zoon wilde en -omdat geen enkele vrouw het in haar hoofd haalde om met zo’n zonderling te trouwen- besloot om er dan maar eentje te snijden uit een stuk wegwerphout. Een marionet dus, maar wel eentje met alles erop en eraan. Oren, ogen,...een neus. Eentje die de grote wereld wil ontdekken en het toch zo moeilijk heeft om op het rechte pad te blijven.
HOOG EN DROOG!

Vergeet je theaterkussentje niet te nemen aan de ingang van de zaal, zo zit je net dat tikje hoger op je stoel en kun je nog meer genieten van de voorstelling.

HERBELEEF DE VOORSTELLING NADIEN!

Je kan het theaterplezier nog een beetje verlengen, want na de voorstelling kun je deelnemen aan een leuke omkaderingsactiviteit in het thema van de voorstelling. Mama, papa of wie er ook met je mee is, kan dan nog lekker nagenieten met een drankje.

En de theaterfeeën van de Branding zorgen altijd dat er iets te smullen is in onze foyer.

Praktisch

Kaartjes kosten € 4 binnen de vroegboekactie, € 6 buiten de vroegboekactie.

De voorstelling duurt 50min., zonder pauze.

Ticketreservatie via de webshop.