Meneer Monster: De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
zo 02 december 2018 15:00
voor kinderen vanaf 5 jaar

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? En het publiek zit al te wachten!

Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is in Nederland en België één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Hoog en droog!

Vergeet je theaterkussentje niet te nemen aan de ingang van de zaal, zo zit je net dat tikje hoger op je stoel en kun je nog meer genieten van de voorstelling.

Herbeleef de voorstelling nadien!

Je kan het theaterplezier nog een beetje verlengen, want na de voorstelling kun je deelnemen aan een leuke omkaderingsactiviteit in het thema van de voorstelling.

En de theaterfeeën van de Branding zorgen altijd dat er iets te smullen is in onze foyer.

Praktisch

Kaarten kosten € 4 binnen de vroegboekactie, € 6 buiten de vroegboekactie.

Ticketreservatie via de webshop.