Nevski Prospect: Amen en uit

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
di 30 oktober 2018 14:00
voor kinderen vanaf 5 jaar

Twee oude wetenschappers delen samen een serre vol oude machines en wiskundige berekeningen. Vanuit hun eigenzinnige centrum verbinden ze zich al decennia lang met de rest van het heelal. Dat jarenlange werk resulteert in een wonderlijke installatie, waar beide heren zelf een onderdeel van zijn. Maar op een dag gaat één van hen dood. Van nu af aan staat de achterblijver er alleen voor. Hun ingenieuze systeem loopt spaak. En hij mist zijn kompaan. Zijn hulp, zijn gezelschap, maar bovenal zijn vriendschap. Dan komt het besluit om zijn vriend terug te halen. Met zijn dode collega aan zijn zijde zal hij een manier zoeken om alles terug te laten verlopen zoals het ooit was. Maar dat blijkt niet zo heel eenvoudig…

Hoog en droog!

Vergeet je theaterkussentje niet te nemen aan de ingang van de zaal, zo zit je net dat tikje hoger op je stoel en kun je nog meer genieten van de voorstelling.

Herbeleef de voorstelling nadien!

Je kan het theaterplezier nog een beetje verlengen, want na de voorstelling kun je deelnemen aan een leuke omkaderingsactiviteit in het thema van de voorstelling.

En de theaterfeeën van de Branding zorgen altijd dat er iets te smullen is in onze foyer.

Praktisch

Kaarten kosten € 4 binnen de vroegboekactie, € 6 buiten de vroegboekactie.

De voorstelling is ongenummerd.

Ticketreservatie via de webshop.