Piv Huvluv: Commissaris Piv

Centrum De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
za 24 februari 2018 20:00
Een leuke comedyvoorstelling voor kinderen van 8 tot 13 jaar, ook volwassenen zijn van harte welkom.
Met de ‘Rechten van het Kind’ als losse insteek, gaat Piv als commissaris op zoek naar de kleine kantjes, de onhebbelijkheden en de irritante trekjes van kinderen, confronteert hij hen met hun eigen gedrag en hoe volwassenen dat ervaren. Herkennen ze zichzelf in de komische schets die commissaris Piv maakt?

Of is hij te streng en gaan ze in de tegenaanval? Dat kan, want Piv wil als stand-up comedian interactie met zijn jong publiek. Woord en wederwoord! Maar het laatste woord is natuurlijk voor... commissaris Piv. Kunnen kinderen tegen een duw? Het zal nodig zijn. Commissaris Piv is geen voorstelling voor doetjes en dutsen.

Kinderen hebben rechten! Maar: rechten brengen ook plichten mee. Zijn kinderen bereid om niet alleen hun rechten op te eisen, maar ook hun plichten te vervullen? Willen ze behandeld worden als volwaardige personen? Kunnen ze dan ook om met kritiek?

Piv probeert in deze voorstelling het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen te introduceren. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.

Praktisch

Kaartjes kosten € 4 binnen de vroegboekactie, € 6 buiten de vroegboekactie.

De voorstelling duurt 60min., zonder pauze.

Ticketreservatie via de webshop.