Piv Huvluv: De allereerste keer - 8+

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
za 15 februari 2020 20:00

Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto: “Ik wil het zélf doen!” Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelfs euforie. Het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.

In ‘De allereerste keer’ beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de genante situaties, de overwinningen en de trauma’s. Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning óf verlangen op.

Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer.

Piv introduceert in zijn voorstellingen het begrip standup comedy zo puur mogelijk bij kinderen. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.

Praktisch

Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Tickets kosten 10 euro.

Ticketreservatie via de webshop.