OP EN TENT: Dirk. + Heisa

Concerttent Leffingeleurenplein
za 26 september 2020 14:30
De cultuursector zit op zijn tandvlees. Ze zijn 'op en t'end'. Daarom besloot de Cultuurdienst van Middelkerke samen met Muziekclub De Zwerver om een tent te zetten op het Leffingeleurenplein in Leffinge en een programma in elkaar te boksen waar jong en oud zijn gading in kan vinden. Met respect voor alle geldende coronavoorschriften.
Dirk.

Velen denken dat met de bronzen medaille op Humo’s Rock Rally in 2016 het startshot werd gegeven voor DIRK., maar wij weten dat het al een jaar eerder begon, met hun overwinning in onze eigenste VERSE VIS.

In 2018 debuteerden ze met ‘Album’ en kregen ze een cult-reputatie, maar de echte doorbraak kwam er dit jaar met drie opeenvolgende singles ‘Artline’, ‘Stay Indoors’ en ‘HIT’, allen te verschijnen op hun tweede plaat, later dit jaar.

Voor fans van Weezer, Pavement en Car Seat Headrest.

Heisa

HEISA verscheen voor het eerst op onze radar bij de selectie van TAZ Jong Muziek 2018.

Intussen heeft het powertrio ook een mooi parcours afgelegd met begin dit jaar het tweede album ‘Joni’ als voorlopig hoogtepunt.

Een sterke plaat die bult van de tegendraadse songstructuren, knappe melodieën en tempowisselingen, dwars, eigenzinnig, dreigend…

Tickets

Bestel je tickets via: http://www.dezwerver.be/agenda/event/dirk._heisa

Toegansprijzen: 18 euro VVK, 15 euro Z-pas, 21 euro ADD

Deuren open vanaf 13:30