OP EN TENT: Goldband + Willy Organ - LAATSTE TICKETS

Concerttent Leffingeleurenplein
vr 02 oktober 2020 20:00
De cultuursector zit op zijn tandvlees. Ze zijn 'op en t'end'. Daarom besloot de Cultuurdienst van Middelkerke samen met Muziekclub De Zwerver om een tent te zetten op het Leffingeleurenplein in Leffinge en een programma in elkaar te boksen waar jong en oud zijn gading in kan vinden. Met respect voor alle geldende coronavoorschriften.
Goldband

Wie is Goldband? Singels als ’Alles Kapot’ en ‘De Wereld’ kan je niet niet kennen. En nu is daar alweer ‘Ja Ja Nee Nee’.

Goldband brengt muziek voor stukadoors en kunstenaars, voor dealers en voor influencers. Haagse Markt-House meets bouwmarkt-pop noemen ze het zelf. In 2019 stapten deze drie stukadoors uit Den Haag met de troffel (truweel) in de klauw de scene binnen om meteen na het uitbrengen van hun eerste EP op festivals als Lowlands de tent te verbouwen.

Op hun plaat 'Van de Roulette naar de Doublet' staan naast de nodige club bangers ook de zachte kant die achter het harde leven in de bouw schuilgaat naar voren komt (Ironie, iemand?). Absurditeit en catchy songs in een zwaar 80ies synth-jasjes, wie gaat hier niet voor overstag? Voor het eerst in België live te zien!

Willy Organ

Als special guest hebben we niemand minder dan de held van Leffingeleuren 2019, Willy Organ.

Het alter ego van Simon Platteau vormt de missing link tussen Boudewijn De Groot en Get Ready! Met zijn debuut ‘Jonge Plant’ zette hij zichzelf op de kaart en hij kreeg media-aandacht van Focus Knack tot Radio 2. 

Tickets

Bestel je tickets via: http://www.dezwerver.be/agenda/event/goldband_nl_willy_organ

Toegansprijzen: 18 euro VVK, 15 euro Z-pas, 21 euro ADD

Deuren open vanaf 19:00