OP EN TENT: Soirée Décolletée - Vrouwen zingen Drs. P

Concerttent Leffingeleurenplein
za 03 oktober 2020 20:00
De cultuursector zit op zijn tandvlees. Ze zijn 'op en t'end'. Daarom besloot de Cultuurdienst van Middelkerke samen met Muziekclub De Zwerver om een tent te zetten op het Leffingeleurenplein in Leffinge en een programma in elkaar te boksen waar jong en oud zijn gading in kan vinden. Met respect voor alle geldende coronavoorschriften.

Met Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck.

Jean Blaute en Jan De Smet (jarenlange P-liefhebbers/kenners/vrienden) hebben lang moeten wachten op de ultieme kans om de liederenschat van Drs. P podiumgewijs onder de aandacht te brengen. Ze maken dan ook een waar feest van deze voorstelling. Niet in het minst geholpen door de vier prachtige vrouwenstemmen van (actrices/zangeressen) Maaike Cafmeyer en Ineke Nijssen en (instrumentalistes/zangeressen) Fay Lovsky en Nele Paelinck. Voeg daarbij nog de gekende muzikaliteit annex kierewieterij van voornoemde beide heren én de solide, uitstekende ritmesectie van Stoy Stoffelen en Wouter Berlaen en u heeft een cast om “all star” tegen te zeggen. 

Reken op heerlijke absurde liederen, ingenieuze rijmschema’s, onverwachte plotwendingen, rare instrumenten, hilarische soubrettes, smartige plechtstatigheid, muziekgeschiedenis, hoogstaande taalkunst en een spannende busreis, dit alles ter verhoging van het B.N.T. (Het Bruto Nederlands Taalgebruik).

Infomoment voor de voorstelling rond borstkankerpreventie met getuigenissen van patiënten en dokter met als thema: ‘ja, ik ken m’n borsten, jij toch ook?’

Voorstelling in samenwerking met dienst participatie tvv. van ‘Pak de Tiet’ (borstkankerpreventie). Tent gaat open om 19.00. Neem veilig plaats in je bubbel per tafel!

Praktisch

Tickets kosten 20 euro.

Reserveren is mogelijk vanaf 4 september 2020 om 9 uur via https://tickets.middelkerke.be/

Deuren open vanaf 19:00 uur