Raymond van het Groenewoud: Kreten en gefluister

Centrum De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
vr 13 oktober 2017 20:00
Deze keer is het solo. ‘Mama, kijk zonder handen’. Zonder andere muzikanten. ‘Op verzoek van’ velen. Raymond, geheel alleen aan zijn piano. De liedschrijver. De dromer.

Een puur, intiem en persoonlijk concert van één van de grootheden van de Vlaamse muziekwereld. Met een originele greep uit zijn indrukwekkende oeuvre en zijn gevatte podiumprésence weet hij het publiek in geen tijd in te pakken.

VECHT MEE TEGEN BORSTKANKER

Deze concertavond van Raymond staat volledig in het teken van de strijd tegen borstkanker. Middelkerke werkt hiervoor nauw samen met Think Pink en zet die avond enkele ondersteunende initiatieven op.

SMUL MEE TEGEN BORSTKANKER

Voor het concert kun je mee aanschuiven voor een lekkere maaltijd en hoe meer mensen deelnemen hoe groter de Middelkerkse steun want de opbrengst ervan gaat integraal naar Think Pink.

SCHENK JE LOKKEN AAN THINK PINK

Laat in aanloop van dit concert je haar groeien, want die avond kan je je overtollige lokken schenken aan Think Pink. Zij gebruiken het ingezamelde haar voor het maken van mooie haarstukjes, want ook wie vecht tegen borstkanker mag er best mooi uitzien!

Praktisch

Kaartjes kosten altijd € 20 (maaltijd en concert inbegrepen).

Ticketreservatie via de webshop.