Soirée Décolletée - Vrouwen zingen Drs. P

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
wo 28 oktober 2020 20:00
Met Maaike Cafmeyer, Ineke Nijssen, Fay Lovsky en Nele Paelinck.

Jean Blaute en Jan De Smet (jarenlange P-liefhebbers/kenners/vrienden) hebben lang moeten wachten op de ultieme kans om de liederenschat van Drs. P podiumgewijs onder de aandacht te brengen. Ze maken dan ook een waar feest van deze voorstelling. Niet in het minst geholpen door de vier prachtige vrouwenstemmen van (actrices/zangeressen) Maaike Cafmeyer en Ineke Nijssen en (instrumentalistes/zangeressen) Fay Lovsky en Nele Paelinck. Voeg daarbij nog de gekende muzikaliteit annex kierewieterij van voornoemde beide heren én de solide, uitstekende ritmesectie van Stoy Stoffelen en Wouter Berlaen en u heeft een cast om “all star” tegen te zeggen. 

Reken op heerlijke absurde liederen, ingenieuze rijmschema’s, onverwachte plotwendingen, rare instrumenten, hilarische soubrettes, smartige plechtstatigheid, muziekgeschiedenis, hoogstaande taalkunst en een spannende busreis, dit alles ter verhoging van het B.N.T. (Het Bruto Nederlands Taalgebruik).

Infomoment voor de voorstelling rond borstkankerpreventie met getuigenissen van patiënten en dokter met als thema: ‘ja, ik ken m’n borsten, jij toch ook?’

Voorstelling in samenwerking met dienst participatie tvv. van ‘Pak de Tiet’ (borstkankerpreventie).

Praktisch

Meer info volgt.