Annemie Struyf: Ma Vie en Rose

centrum De Zwerver, Dorpsstraat 95, 8432 Leffinge
do 26 oktober 2017 20:00
Wie droomt niet van een plek in de natuur, waar het leven nog stil en eenvoudig is? Ergens in het zuiden, waar de zon altijd schijnt en de mensen nog tijd hebben voor elkaar.

Een jaar lang verhuist ze haar werkplek van Brussel (VRT) naar het zuiden van Frankrijk, middenin de natuur, in een onooglijk gehucht in de Sud-Ouest.

Twaalf maanden lang maakt ze haar agenda helemaal vrij, en pakt ze haar leven helemaal anders aan. Met minder files, vergaderingen, drukte, afspraken en verplichtingen. Maar ook met meer tijd voor zichzelf en haar geliefden. Met meer groen en stilte, meer tijd om te lezen, te schrijven, te ontmoeten, te luisteren en te beleven.

Dit bijzondere jaar van Annemie Struyf resulteert in twee tv-reeksen (op Eén), én een persoonlijk boek. Het is het verhaal van Annemie zelf, én haar ontmoetingen met mensen die, net zoals zij, hun ultieme droom proberen waar te maken. Jong en oud, met of zonder geld, met of zonder plan.

Het wordt een tocht doorheen de vier seizoenen, langs adembenemende plekken en betoverende landschappen. Maar vooral ook langs gewone mensen, allemaal op zoek naar die buitengewone droom.

Deze voorstelling is een organisatie van KVLV Leffinge - Wilskerke - Middelkerke.

Praktisch

Kaartjes kosten 15 euro, KVLV leden betalen 12 euro.

Deze voorstelling vindt plaats in centrum De Zwerver, Dorpsstraat 95, 8432 Leffinge.

Ticketreservatie via de webshop.