Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke: Adela en Helena

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
wo 03 oktober 2018 20:00

Tijdens de eerste helft van de vorige eeuw zijn heel wat vrouwen onderweg. Zo ook Adela en Helena. Op de vlucht uit angst voor oorlog. Op tocht vol goede hoop. Ze doorkruisen Europa. Een odyssee in een continent dat op springen staat. Ze komen aan op de plek waar ze oud zullen worden. Alleen, afkomstig uit een nog explosievere omgeving. Ze staren voor zich uit. Of ze kijken achterom. Daar ligt het ergens. Hun vaderland, dat misschien nooit hun vaderland zal zijn.

Drie levensverhalen, drie verschillende achtergronden. Een grote gemene deler: de gedwongen zoektocht naar een nieuw en veiliger leven.

Het boeiend relaas van Adela en Helena wordt op een ontroerende manier op het toneel gebracht door Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke in een regie van Ignace Cornelissen naar een tekst van Kris Van Steenberge.

Deze voorstelling wordt ingeleid

Voor de voorstelling kan je gratis deelnemen aan een inleiding, waarbij een verteller verbonden aan het gezelschap je interessante achtergrond geeft over het verhaal, de aanpak van de makers
en de personages. Zo ben je dat extra tikje meer mee.

De inleiding begint stipt om 19.15 u. in de kelderzaal van De Branding.

Praktisch

Kaarten kosten altijd € 15.

Ticketreservatie via de webshop.