Compagnie Cecilia: 'Marinus': exclusieve try-out

za 09 juni 2018 20:00

Voor Marinus duiken acteur Sebastien Dewaele en muzikant Peter Bultink in de zo goed als vergeten Oostendse kapersgeschiedenis. Wist je dat de grote Piet Hein stierf door een kogel van een Oostendse kaper? En dat de legendarische Franse kaper Jean Bart door een Oostendenaar bevrijd werd uit zijn Engelse gevangenis? Marinus is een stuk gebaseerd op de roman ‘Flamand des vagues’ van Jan Van Dorp, een historisch correcte weergave van het Oostendse kapersleven in de 17e en 18e eeuw. Het kanaal en de Noordzee waren het strijdtoneel van ‘mannen met baarden’. Sebastien Dewaele en Peter Bultink laten dus hun baard groeien.

Ontdek het nieuwe cultuurseizoen 2018-2019

Wie de try-out van Marinus bijwoont krijgt ook als eerste een nieuwe cultuurbrochure in handen, zo ontdek je het wat het nieuwe cultuurseizoen voor 2018-2019 te bieden heeft. En daarbij hebben we nog een extra verrassing in petto.

De kaartenverkoop voor het nieuwe seizoen start op 18 juni 2018 via alle gebruikelijke voorverkoopkanalen. Hou www.cultuur.middelkerke.be in het oog voor alle informatie.

Praktisch

Kaartjes kosten altijd € 5 en zijn te reserveren vanaf woensdag 25 april 2018

Reserveer kaartjes via de ticketshop