Muziektheater De Kolonie MT: Twee zielen, drie levens, zes mensen

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
vr 14 december 2018 20:00

In drie verschillende tijdvakken ontmoeten een man (Peter De Graef) en een vrouw (Lottie Hellingman) elkaar. Ze staan in elk deel in een andere verhouding tegenover elkaar. Telkens speelt er een ander aspect van ongelijkwaardigheid. Maar in elke scène worden de personages gedreven door universele, diepmenselijke vragen, worstelingen, verlangens. In de loop van de eeuwen is er veel veranderd, maar hun drijfveren niet.

Ogenschijnlijk hebben de drie delen niets met elkaar te maken. Toch loopt er een gevoelsmatige lijn door het stuk. Daar is het muziektheater DE KOLONIE en artist in residence Peter De Graef om te doen. Niet om de anekdote. Hoewel de toeschouwer zich tijdens de scènes onherroepelijk in de anekdote zal verliezen, zoals we ons allemaal verliezen in de beslommeringen van onze levens van elke dag.

In Twee zielen krijgt de livemuziek een eigenzinnige rol. Zang en percussie voeren de boventoon. Bo Spaenc past de drievuldigheid van dans, zang en ritme als drie oerelementen toe.

Deze voorstelling wordt ingeleid

Voor de voorstelling kan je gratis deelnemen aan een inleiding, waarbij een verteller verbonden aan het gezelschap je interessante achtergrond geeft over het verhaal, de aanpak van de makers en de personages. Zo ben je dat extra tikje meer mee.

De inleiding begint stipt om 19.15 u. in de kelderzaal van De Branding.

Praktisch

Kaarten kosten € 10 binnen de vroegboekactie, € 13 buiten de vroegboekactie.

Ticketreservatie via de webshop.