Uitgezonderd.: Assisen

De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke
do 27 september 2018 20:00

Het was een ruchtmakende zaak. Anne Delorge, een zelfbewuste, knappe, zelfzekere jonge vrouw combineert onder de schuilnaam “Candy” haar hogere studies met een florissant baantje in de prostitutie. Een dubbelleven dat haar bevalt tot ze plots, op een voormiddag, dood voor de webcam wordt aangetroffen.

Jurgen Casteels, een klusjesman die tot over zijn oren verliefd was op Anne en met haar een nieuw leven wou starten. Vandaag verschijnt Jurgen Casteels voor het hof van Assisen. Het openbaar ministerie is ervan overtuigd de zaak hard te kunnen maken. Eenvoudig ? Niet helemaal. Er blijken immers nog meerdere kandidaten rond te lopen die wel ergens een motief konden hebben om Anne Delorge om te brengen. Althans volgens de verdediging.

In elk geval: de jury wacht een zware taak. En die jury, dat ben jij. Je zal de getuigen kunnen bestoken met gerichte vragen om uiteindelijk de waarheid en niks dan de waarheid bloot te leggen. Veroordeel je Jurgen Casteels of laat je hem de zaal verlaten als een vrij man ?

Een productie van Uitgezonderd. in een regie van Frank Van Laecke. Met Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Peter Thyssen, Manou Kersting, Bert Verbeke, Frans Maas en Mira Delbaen.

Praktisch

Kaarten kosten altijd € 20.

Ticketreservatie via de webshop.