Nieuws

Startdag vroegboekactie: donderdag 15 juni

Op donderdag 15 juni start de vroegboekactie voor ons aanbod. Het moment om je cultuurtickets aan voordelig tarief te reserveren.
Vanaf 9 u. zijn al onze reservatiekanalen beschikbaar en open. Je kan reserveren via de online ticketwinkel, ter plaatse aan onze balie en telefonisch.

Online

Wil je snel, veilig en vanuit je eigen omgeving reserveren dan is de online ticketwinkel de beste optie. Al wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding, een klantenaccount in onze ticketwinkel en je kaartlezer van de bank. Als je nog geen account hebt, lees dan hier hoe je er een maakt. Via onze online ticketwinkel kun je ook zelf je plaatsen kiezen, net zoals aan onze balie. Na beveiligde betaling belanden de kaartjes netjes in je mailbox.

Ter plaatse

Kom je liever ter plaatse reserveren dan kan dat natuurlijk ook. Onze balie is open van 9 tot 12 u. Voor openingsuren op andere momenten klik hier.

Telefonisch

Op dat moment kun je ook telefonisch reserveren.

Als je persoonlijk of via de telefoon reserveert, kun je cash betalen, via bancontact of krijg je een overschrijvingsformulier mee. 

Wie opteert voor een overschrijving heeft 10 dagen tijd om te betalen, nadien vervalt je optie op de gereserveerde plaatsen.

Meer gedetailleerde info over de vroegboekactie vind je hier.

Wil je nog eens het volledige aanbod bekijken? Klik dan hier.